Sinä päivänä et ole yksin

Kun suru tulee osaksi elämää, olemme uuden, tuntemattoman edessä. Silloin on tärkeää, että ympärillämme on ihmisiä, jotka ymmärtävät, mitä käymme läpi, kuuntelevat ja auttavat eteenpäin.

Memoria-perhe

Memoria on suomalainen hautaustoimistoperhe, joukko samoin ajattelevia, samoin periaattein toimivia itsenäisiä yrityksiä. Me Memorialaiset olemme perheyrittäjiä, joiden tukeen hautajaisjärjestelyissä perheet ja suvut ovat luottaneet sukupolvesta toiseen.

Me kohtaamme elämän ja kuoleman aina suuresti arvostaen. Kunnioitamme ihmisyyttä, erilaisuutta ja yksilöllisiä valintoja. Jokaisen elämän omannäköistä ainutkertaisuutta.

Sinua autamme järjestämään hautajaiset, jotka heijastelevat elettyä elämää sellaisena kuin toivot. Palvelemme yhtenä suurena Memoria-perheenä kaikkialla Suomessa.

Mikä on Memoria?

Memoria-perhe on valtakunnallinen vuonna 1991 perustettu 31 suomalaisen hautataustoimiston omistama yhteistyöverkosto. Jokainen Memoria-liike täysin riippumaton, itsenäinen yritys. Suurin osa meistä on pitkään alalla toimineita, perinteikkäitä pieniä perheyrityksiä.

Tarjoamme kaikki hautaukseen ja hautajaisten järjestämiseen liittyvät palvelut ja tuotteet joko omana palveluna tai tarkkaan valittujen yhteistyökumppaneiden kautta toteutettuna.

Korkealaatuiset hautaustoimistopalvelut kohtuulliseen hintaan Suomen luotetuimmalta toimijalta

Memorian sisäinen palvelustandardi määrittelee kriteerit parhaan palvelun tarjoamisesta. Hyväksymme Memoria-hautaustoimistoiksi vain paikkakuntien parhaat yritykset, oman alansa ja paikallisten tapojen ja erityispiirteiden asiantuntijat. Toimimme keskenämme tiiviissä yhteistyössä, jotta voimme palvella sinua paremmin kautta maan.

Hautaustilaisuuksien järjestäjänä olemme maan suurin, mihin perustuu kykymme vastata tämän päivän taloudelliseenkin kilpailuun aina luotettavasti, ehdottoman kilpailukykyisin hinnoin ja parhaalla palvelulla. Suomessa kuolee vuosittain noin 55 000 ihmistä. Me järjestämme vuosittain 8500 hautajaiset.

Suunnittele hautajaiset Memoria-sovelluksella

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Otamme sinuun pian yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu